Skønhed og mode

9 Smukke og stilfulde design af teatergardiner til hus

Pin
Send
Share
Send


Teatergardin er en stor hængende klud, der bruges som skillevæg mellem publikum og scene. Det stiger i begyndelsen af ​​handling og lukker i midten af ​​handling og i slutningen. Det kan siges, at det begrænser publikum fra at se de aktiviteter, der gennemgår, før handlingen begynder. Teatergardin skal være tyk nok og de er for det meste almindeligt. Teatergardiner er ikke fancy type. Det skal være beskedent og ædru i udseende.

Fantastiske og moderne design af teatergardiner til hus:

Få denne seje top 9 teatergardiner med billeder, som du sikkert kan lide dem.

1. Dukketeater Gardin:

Det er meget bemærkelsesværdigt teater gardin hængt, mens du gennemgår dukke show. Den øverste del og underdelen har flerfarvede striber, og den midterste er almindelig pink curtain. Rød beaded streng er placeret på gardin, som ser godt ud. Dette er bedst for børneværelset også.

2. Standard Theatre Curtain:

Det er hjemmebiograf gardin bruges, når du har bygget teater system i dit hjem selv. Det er et stort gardin til storskærm. Det røde gardin er dekoreret med sølvfarvet frill kant på den. På øvre gardin er der frilllag.

3. Crimson Theatre Curtain:

Dette røde teatergardin er til mini-teater. Det lader til, at det er af fløjlmateriale. Under gardinet er der gylden farvegrænse af bred og tynd mønster. På toppen er der røde farve gardin paneler anbragt på den ene efter den anden.

4. Baggrundsteater gardin:

Denne teaterstadie gardin bruges mest under opera show. Denne store teater har vintage stil design. Dette er trykt gardin egnet til ydeevne. Denne gardin bruges som baggrund, når kunstnere udfører deres handlinger.

5. Tilpasset teater gardin:

Det er teater rum gardiner hængt udover teater skærm. Komfortable sæder er også placeret i dette rum for at nyde en større visuel opsætning. Gardinfarven matcher gulv og loftfarve. Det er et stort gardin til stort værelse.

6. Drape Theatre Curtain:

Det er en bred rød teater gardin med valance stil. Den røde valance er hård med guld tråd arbejde og frill grænse. Den indvendige røde glatte gardin er også pyntet med gyldent arbejde på bunden. Hele temaet for dette teater er baseret på rød farve.

7. Film Skærm Teater Gardin:

Dette røde fløjls teatergardin er draperet i biografhaller og biografer. Gardinet har båd som stingstil. Det ser ud til, at skyer falder fra himlen. Denne fløjl gardin er tykt stof skabe mørke inde i teatret.

8. Blue Theatre Curtain:

Dette nye gardinteater er af blå farve. Hele gardinet er tykt og simpelt. Den ydre gardin er hængt i en panel måde og den er bundet med et bælte på begge sider. Det blå gardin giver lysstyrke på teater og skaber strålende atmosfære.

9. Manuelt Opereret Teater Gardin:

Det er fløjl lukket teater gardin. Disse gardiner er manuelt betjente. Denne gardin har meget tykkelse. En person vil flytte denne gardin for at åbne og lukke den. Der er to gule grænser på dette røde gardin. På toppen er der en gul frill stof fastgjort.

Brugen af ​​teatergardin er at skjule publikum fra teater. Den kan betjenes med fjernbetjening eller kan også betjenes manuelt. Tidligere arbejdskraft var nødvendig for at styre driften af ​​gardin. Men nu er det gjort ved brug af teknologi. Du skal bare overføre en kommando. Teatergardiner er lavet af store og brede stoffer.

Se videoen: Insignia Grand Sport Design Præsentation med chefdesigner Mark Adams. Opel Danmark (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send